La Virage - nowy pub/pizzeria
Po pierwsze ja nie jestem wlascicielem tego lokalu a te posty co pisze sa wylacznie tylko moim pomyslem poniewaz chce zeby ten bar dalej funkcjonowal a pizza na dowoz nie sprawdzi sie u jednej osoby. Prosil bym was jak to jest tylko mozliwe, zapytajcie sie czy pizza na dowoz jest dobrym pomyslem bo bez tego ten bar zginie a to jest jedyna pizzeria u nas i dbajmy o nia
To tyle odemnie a teraz wy sie postarajcie jak mozecie. Pozdro 

no to bardzo dobry pomysł, chociaż jeśli chodzi o lokal to ja raczej preferuje kaktus(bliżej, ale i kwestia przyzwyczajenia) ale pizza smakuje mi lepiej niż ta w zawierciu np. w rivie- też uważam że może jakby rozwiesili po porębie troche plakatów to mogłoby to całkiem przyzwoicie zacząć funkcjonować.... a pizza na telefon-strzał w 10TRUP pisze: Roku pizza na tel mozna spróbowac tylko to trzeba rozreklamowac. Mysle ze sie sprawdzi,

Ludzie inteligentni często się upijają, by bezkonfliktowo żyć z idiotami...
Zawsze można wykupić reklamę na www.eporeba.prv.pl
Proponowałbym też żeby dowóz był gratis do zamówienia powyżej jakiejś ceny... np. 50zł. Latem na terenie Poręby wystarczyłby do tego nawet rower albo jakiś skuter. 

Ostatnio zmieniony 10.04.2005, 19:26 przez Matt, łącznie zmieniany 1 raz.
"Dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej nie mam pewności." - A. Einstein
ZiGi powiadomieniem właściciela zajme się ja i mam nadzieje ze to sie uda i ten bar bedzie dalej funkcjonował, a jak by na to nie patrzeć to jest jedyna pizzeria w PORĘBIE i żal by ją stracic
Ps. Trupie ja myśle że jeszcze nie jedna impreze sie zrobi w tym lokalu i oczywiście przy muzyce zespoły "PRIMO"

Ps. Trupie ja myśle że jeszcze nie jedna impreze sie zrobi w tym lokalu i oczywiście przy muzyce zespoły "PRIMO"

- Ted Kaczynski
- Sporadyczny bywalec
-
- Sporadyczny bywalec
- Kontakt:
Witam mialem pisac jak juz cis bede wiedzial na pewno beda parasole w tym albo nastepnym tygodniu. Piwa jest mniej niz bylo poniewaz zostalo wziete na wylacznosc jest:
Tatra pils, tatra mocna, warka jasne pełne, warka strong(lane)3*20 duze , lech, gingers, zywiec,
Cena piw sie nie zmienila alkoholu wysoko procetowego narazie nie ma ale bedzie, co do dowozu piozzy szukaja taniego samochodu zeby nim dowozic
A bym zapomnial 24 czerwca bedzie organizowana impreza na zakonczenie roku bedzie wielkie grilowanie i przygrywal nam bedzie zespol "PRIMO"
Tatra pils, tatra mocna, warka jasne pełne, warka strong(lane)3*20 duze , lech, gingers, zywiec,
Cena piw sie nie zmienila alkoholu wysoko procetowego narazie nie ma ale bedzie, co do dowozu piozzy szukaja taniego samochodu zeby nim dowozic
A bym zapomnial 24 czerwca bedzie organizowana impreza na zakonczenie roku bedzie wielkie grilowanie i przygrywal nam bedzie zespol "PRIMO"
Super! Swietnie bedzie jak beda rozwozic!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bardzo sie ciesze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bede jednym ze stalych klientow!!!!!!!!!!!!!!!!! A co do postu o lastazione to sie nie zgodze bo bylem tam niedawno zamowiles srednia pizze - byla smaczna i tak wielka, ze nie dalem rady zjesc, weic zeby sie nioe zmarnowala kelner zapakowal mi do pudelka
Polecam Lastazione!

-
- Sporadyczny bywalec
- Kontakt: