Dojazd do KATOWIC
Re: Dojazd do KATOWIC
"Dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej nie mam pewności." - A. Einstein
Mam pytanko, czy są jakieś busy, które jeżdżą do Będzina? Czy może ten do Katowic jakoś w Będzinie się zatrzymuje?
Z tego co się orientuję, a jechałam nim w czerwcu, to ten busik do Katowic nie zatrzymuje się w Będzinie. Może od września dołożyli sobie przystanków.
A nie orientujecie się, w jaki sposób najlepiej tam dotrzeć z Będzina? Są inne busiki?
Też się chciałbym dostać do Będzina i nie wiem czy z Poręby kursują samochody. Podobno jeżdżą samochody z Siewierza bo to ich stolica powiatu. Czy może ktoś podać informacje o której godz. odjeżdżają samochody z Siewierza do Będzina i ile kosztuje bilet.
Ktoś wie co nieco? 

@Kopiusz
Wszystkie informacje na stronie KZK GOP-u.
Tu masz przykładowy który jedzie z rynku do Będzina
http://rozklady.kzkgop.pl/index.php?co= ... trasy=7363
Na stronie kzk znajdziesz też ceny biletów.
Wszystkie informacje na stronie KZK GOP-u.
Tu masz przykładowy który jedzie z rynku do Będzina
http://rozklady.kzkgop.pl/index.php?co= ... trasy=7363
Na stronie kzk znajdziesz też ceny biletów.
Witam. Poszukuję osób chętnych na dojazd Katowice-Poręba w godzinach: wyjazd z Poręby 8.oo wyjazd z Katowic (Centrum) 14.oo. - generalnie godziny do uzgodnienia. liczę na dopłatę do benzyny
generalnie chodzi o dojazdy do Katowic na pół etatu - może jest ktoś w Porębie/ Zawierciu, kto dojeżdża do pracy do Katowic na pół etatu? jakoś nie uśmiecha mi się dojeżdżanie pociągiem głównie z uwagi na czas, a znowu koszty przy jednoosobowych dojazdach samochodem są astronomiczne. Niestety Bus, który kursuje do Katowic ma zawieszone odjazdy z Katowic około godziny 14.oo - no i kaplica ;(
pozdrawiam

generalnie chodzi o dojazdy do Katowic na pół etatu - może jest ktoś w Porębie/ Zawierciu, kto dojeżdża do pracy do Katowic na pół etatu? jakoś nie uśmiecha mi się dojeżdżanie pociągiem głównie z uwagi na czas, a znowu koszty przy jednoosobowych dojazdach samochodem są astronomiczne. Niestety Bus, który kursuje do Katowic ma zawieszone odjazdy z Katowic około godziny 14.oo - no i kaplica ;(
pozdrawiam
Mam prośbę. czy może ktoś napisać czy w soboty są jakieś przewozy z Poręby do Katowic i z Katowic do Poręby.
Zostaje Ci tylko PKP z Zawiercia - niestety.
Nie prawda;)
Jeździ SKAM i coś jeszcze, na bus portal najlepiej wpisać godzinę i przystanki Poręba - Katowice. Jeździ też jakiś PKS.
Jeździ SKAM i coś jeszcze, na bus portal najlepiej wpisać godzinę i przystanki Poręba - Katowice. Jeździ też jakiś PKS.
Z rana jeżdżą dwa PKSy: 8:58 (PKS Kielce) i 9:45 (PKS Starachowice), najlepiej przyjść na przystanek wcześniej i ich wypatrywać. Bez machnięcia ręką się raczej żaden nie zatrzyma.
Witam poszukuję osób dojeżdżających do Dąbrowy górniczej konkretnie na hutę Katowice na godz. 7 rano powrót po piętnastej chętnie się dołączę wiadomość pod nr tel 794673519