Jaki antyvirus najlepszy?

Wszystko co związanie z komputerami i dostępem do światowej pajęczyny
Awatar użytkownika
Piotr Lato
Regularny bywalec
Regularny bywalec
Posty: 308
Rejestracja: 01.06.2005, 18:06
Lokalizacja: Poręba
Kontakt:

Jaki antyvirus najlepszy?

Post autor: Piotr Lato » 18.08.2006, 12:26

Ja mam Pande Platinum 2005, nawet niezly, ale wygasły mi aktualizacje i musze zmienic. Dajcie swoje propozycje.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
ZiGi
Mistrzu
Mistrzu
Posty: 1140
Rejestracja: 16.06.2004, 20:28
Kontakt:

Post autor: ZiGi » 18.08.2006, 15:14

Ja mam ESET NOD ;) Polecam naprawde niezly ;) Czesto sie aktualizuje i skanuje wszystko co sie da :P Jeszcze nie mialem wirusa od kiedy go uzywam ;)
Obrazek

Awatar użytkownika
BrowarMan
Moderator
Moderator
Posty: 1467
Rejestracja: 05.07.2004, 13:28
Lokalizacja: Poręba
Kontakt:

Post autor: BrowarMan » 21.08.2006, 18:57

Ja bym polecił avasta...dosc duzo osob go uzywa i nie narzeka..wystarczy poszukac w sieci i sie znajdzie....
Nigdy nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu, a potem pokonają doświadczeniem.

Awatar użytkownika
Blue79
Regularny bywalec
Regularny bywalec
Posty: 352
Rejestracja: 15.09.2005, 23:04
Lokalizacja: Poręba :D

Post autor: Blue79 » 23.08.2006, 00:13

BrowarMan pisze:Ja bym polecił avasta...dosc duzo osob go uzywa i nie narzeka..wystarczy poszukac w sieci i sie znajdzie....
Też go używam i polecam go każdemu, jest dobry i zarazem darmowy. Można go pobrać z internetu. Sam sie uaktualnia (przynajmniej u mnie tak jest ;) )
"Życie nie składa się z oddychania, tylko z chwil, które zapierają dech w piersi."
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
BrowarMan
Moderator
Moderator
Posty: 1467
Rejestracja: 05.07.2004, 13:28
Lokalizacja: Poręba
Kontakt:

Post autor: BrowarMan » 23.08.2006, 10:43

bardzo czesto uaktualnia baze wirusów i jak tylko pojawia sie nowa wersja równiez sie uaktualnia...poza tym łatwy w obsłudze, skuteczny i ma wiele ciekawych funkcji..
Nigdy nie kłóć się z idiotami - sprowadzą Cię do swojego poziomu, a potem pokonają doświadczeniem.

Awatar użytkownika
Piotr Lato
Regularny bywalec
Regularny bywalec
Posty: 308
Rejestracja: 01.06.2005, 18:06
Lokalizacja: Poręba
Kontakt:

Post autor: Piotr Lato » 24.08.2006, 14:31

Wielkie dzięki, napewno go sprawdze.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Piotr Lato
Regularny bywalec
Regularny bywalec
Posty: 308
Rejestracja: 01.06.2005, 18:06
Lokalizacja: Poręba
Kontakt:

Post autor: Piotr Lato » 29.08.2006, 10:47

Avast jest nawet niezly, ale moim zdaniem korzystniej wypada Symantec AntiVirus i Symantec Firewall, bardzo podobny do Nortona tylko nie zamula kompa, nie potrzeba seriali, crack'a itp. Oczywiscie aktualizuje sie dosc czesto. Polecam!
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Lord_GAPO
Sporadyczny bywalec
Sporadyczny bywalec
Posty: 51
Rejestracja: 03.11.2006, 15:27

Post autor: Lord_GAPO » 23.11.2006, 22:26

ja moge polecic takii zestaw: AVG + Spybot + a-sqared:}

chaos
Nowicjusz
Posty: 2
Rejestracja: 04.07.2006, 19:10

Post autor: chaos » 06.03.2007, 08:01

AVG Proffesionall 7.5.do tego Outpost Firewall,I mam swiety spokój.
chaos

Bartosz_Romanek
Sporadyczny bywalec
Sporadyczny bywalec
Posty: 176
Rejestracja: 19.08.2007, 13:25
Lokalizacja: Poręba
Kontakt:

Post autor: Bartosz_Romanek » 25.12.2007, 23:25

KASPERSKY i nic się nie prześlizgnie;]

Awatar użytkownika
szwajcar
Sporadyczny bywalec
Sporadyczny bywalec
Posty: 154
Rejestracja: 07.09.2007, 08:49

Post autor: szwajcar » 28.12.2007, 12:21

Ja też praktycznie od zawsze uzywam kasperskiego i nie mam żadnych problemów także polecam.

Awatar użytkownika
prezesso222
Regularny bywalec
Regularny bywalec
Posty: 349
Rejestracja: 04.04.2005, 16:53
Lokalizacja: xxx

Post autor: prezesso222 » 28.12.2007, 16:13

ja mam kaspersky full pakiet i jest dobry nie spowalnia kompa i nie miałem wirusa jeszcze odkąd go mam zatem polecam

Awatar użytkownika
erni
Stały bywalec
Stały bywalec
Posty: 676
Rejestracja: 21.10.2006, 15:13

Post autor: erni » 30.12.2007, 00:53

O, kurcze- skąd żeście wygrzebali taki stary temat? ;-)

Mój sposób: po pierwsze nie łapać wirusów. Czasem sprawdzić kompa za darmochę na http://security.symantec.com/sscv6/defa ... &venid=sym a jak już się coś złapie to ręcznie wyłuskać drania wirola. Żaden automat nie zastąpi obowiązkowej ostrożności
W Hradcu dni są niespokojne I noce zatrute, Miażdży bruk polski żołnierz Swym podkutym butem.
Była wolność i swoboda, Była demokracja, W Hradcu Kralovem, w Hradcu Kralovem
Polska okupacja. http://youtu.be/6BD2qnBozvEI

wojtek1981
Sporadyczny bywalec
Sporadyczny bywalec
Posty: 177
Rejestracja: 14.12.2004, 19:37
Lokalizacja: Poręba
Kontakt:

Post autor: wojtek1981 » 30.12.2007, 02:53

kaspersky ni spowalnia :!: blahahahaha :!:

wywal go i zobacz ile szybciej Ci sie komp uruchamia i ile szybciej wszystko chodzi.

Awatar użytkownika
prezesso222
Regularny bywalec
Regularny bywalec
Posty: 349
Rejestracja: 04.04.2005, 16:53
Lokalizacja: xxx

Post autor: prezesso222 » 30.12.2007, 12:14

miałem bez antywirusa i uruchamia się dwie sekundy szybciej więc może ty masz coś z kompem nie tak

ODPOWIEDZ