Internet radiowy

Wszystko co związanie z komputerami i dostępem do światowej pajęczyny
Awatar użytkownika
gys0n
Moderator
Moderator
Posty: 857
Rejestracja: 22.09.2004, 21:43
Lokalizacja: Poręba
Kontakt:

Internet radiowy

Post autor: gys0n » 25.06.2011, 10:13

Znacie jakiegoś dostwcę internetu na terenie naszego miasta który da sygnał na górkę? Bo aktualnie z tego miejsca korzysta sie z firmy redlan i szlag mnie chce trafic z ciagłościa sygnalu.

.Michał.
Sporadyczny bywalec
Sporadyczny bywalec
Posty: 115
Rejestracja: 16.04.2007, 21:18
Kontakt:

Re: Internet radiowy.

Post autor: .Michał. » 25.06.2011, 15:49

Ja korzystam z firmy Marton, rewelacji nie ma ale jakoś chodzi.

nuncef
Nowicjusz
Posty: 4
Rejestracja: 04.11.2011, 14:50

Re: ITCOMP

Post autor: nuncef » 28.11.2011, 19:19

Witam.Od niedawna mam internet,niecałe 2 miesiace,korzystam z internetu od pana Kowalskiego.Mam wiec pytanie czy tylko on jest jedyny który prowadzi w Porebie taką radiówke?Bo ja wogóle sie w tym wszystkim nie orientuje.Na moje oko to wszystko u mnie chodzi tragicznie,obejżeć coś na you tube graniczy czasami z cudem,bo ciągle się zacina.Szlag jasny mnie wtedy trafia bo rzadko siedze przy kom,więc jak juz zasiadam to chciałabym obejżeć coś do pożądku.

adam19688
Sporadyczny bywalec
Sporadyczny bywalec
Posty: 36
Rejestracja: 31.01.2009, 19:37

Re: Internet radiowy

Post autor: adam19688 » 15.09.2012, 13:51

chciałbym równiez poznac odpowiedz na pytanie' nuncefa' -czy ktos oprócz p. Kowalskiego jest dostawcą internetu radiowego na Porebe?
stasiu

ratownik
Sporadyczny bywalec
Sporadyczny bywalec
Posty: 29
Rejestracja: 10.07.2012, 14:10

Re: Internet radiowy

Post autor: ratownik » 15.09.2012, 18:06

Korzystam z orange, w abonamencie za 99 zł mam 28 GB, od 24 do 8.00 free, nie jest źle, a mając modem przenośny mogę korzystac z internetu gdzie chcę

raflkita
Sporadyczny bywalec
Sporadyczny bywalec
Posty: 105
Rejestracja: 13.07.2011, 16:02

Re: Internet radiowy

Post autor: raflkita » 16.09.2012, 01:01

Jednak Itcomp jest niezastąpiony 25mb/s za 50 na miesiąc wymiata.
Pół krwi scyzoryk.

Awatar użytkownika
gys0n
Moderator
Moderator
Posty: 857
Rejestracja: 22.09.2004, 21:43
Lokalizacja: Poręba
Kontakt:

Re: Internet radiowy

Post autor: gys0n » 16.09.2012, 11:16

My tu piszemy o radiówce gdybyś nie zauważył. Niestety trzeba chyba przejść na jakąś sieć komórkową. Nie wiecie jak z internetem z modemu w play?

adam19688
Sporadyczny bywalec
Sporadyczny bywalec
Posty: 36
Rejestracja: 31.01.2009, 19:37

Re: Internet radiowy

Post autor: adam19688 » 16.09.2012, 14:37

mając modem kupiłem zestaw startowy z pleya za 19 zeta w tym 1gb,pozniej doładowanie za 50 razem miałem 6gb,niestety przy uzytkowaniu 3,4 godz dziennie ciezko zmiescic się w 2 tygodniach,cociaz za 10 zeta masz na miesiac fri internet w godz.24-9.00.niewiem jak jest w abonamecie.
stasiu

Awatar użytkownika
Avalon
Regularny bywalec
Regularny bywalec
Posty: 345
Rejestracja: 26.10.2006, 17:53
Lokalizacja: Szerokość geograficzna: 50.4888 Długość geograficzna: 19.3482
Kontakt:

Re: Internet radiowy

Post autor: Avalon » 18.09.2012, 12:09

Może zainteresuj się tym http://wyborcza.biz/biznes/1,101558,125 ... rytow.html Oferta ciekawa nie tylko dla studentów, ale i dla indywidualnych użytkowników.
Na początku była cisza, a wokół niej ciemność
Potem mrok przeszył okrzyk światła i powstał chaos
Gdy wypalił się jego ból, powstał Świat ...
MattRix

mariuszk
Nowicjusz
Posty: 1
Rejestracja: 01.12.2012, 17:49
Lokalizacja: Śląsk
Kontakt:

Re: Internet radiowy

Post autor: mariuszk » 01.12.2012, 17:57

Może spróbuj darmowego Internetu od Aero2. Rewelacji nie ma ale z tego co się orientuję na terenie powiatu zawierciańskiego i okolic jest bardzo dobry sygnał. Nie wiem ile obecnie koszt karty SIM kosztuje ale na zamówienie trochę poczekasz, do tego musisz zaopatrzyć się w odpowiedni modem 3G. Rzuć okiem na ich ofertę, może będzie ok.
Pozdrawiam, Mariusz

ODPOWIEDZ