TIVNET

Wszystko co związanie z komputerami i dostępem do światowej pajęczyny
Awatar użytkownika
Matt
Administrator
Administrator
Posty: 3416
Rejestracja: 31.05.2004, 13:40
Lokalizacja: Poręba
Kontakt:

Post autor: Matt » 18.10.2005, 13:57

Na stronie TIVNET'u pojawił się komunikat dotyczący tej sprawy. Oto :arrow: LINK.
"Dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej nie mam pewności." - A. Einstein

Awatar użytkownika
Matt
Administrator
Administrator
Posty: 3416
Rejestracja: 31.05.2004, 13:40
Lokalizacja: Poręba
Kontakt:

Post autor: Matt » 23.10.2005, 23:13

Klienci Tivnetu i Miranetu mogą być spokojni - Ci pierwsi absolutnie nic nie stracą na tym przejęciu a dotychczasowi użytkownicy Miranetu dostaną dokładnie takie same łącza jak my :idea: :D Szczegóły :arrow: TUTAJ
"Dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej nie mam pewności." - A. Einstein

<Gohan>
Sporadyczny bywalec
Sporadyczny bywalec
Posty: 57
Rejestracja: 16.10.2005, 17:16

Post autor: <Gohan> » 27.10.2005, 19:16

No mam nadzieje ze nic nie straca bo jestem w tej sieci i nie chcialbym zeby bylo gorzej no ale sa tez plusy tego polaczenia bede mogl sobie pograc np w PES z ludzmi z tivnetu przez siec
ChOĆ.ŻYc!e.c!ąŻy.a.pSyCh!kA S!AdA.N!E.MoGę.s!ę.pOdDać! tO~MoJa~zAsAdA!

Awatar użytkownika
konstantinov
Regularny bywalec
Regularny bywalec
Posty: 289
Rejestracja: 23.09.2005, 20:47

Post autor: konstantinov » 29.10.2005, 08:45

Mam nadzieję że połączy się TIVNET z Miranetem :D Wtedy będziemy mogli grać z kumplami w różnorakie gry przez neta 8) Z resztą nie tylko :P Oby doszło do połączenia tych dwóch firm ;]
"...I've Got Heart And Theres Nothing I Love More Than This Game..."
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Blue79
Regularny bywalec
Regularny bywalec
Posty: 352
Rejestracja: 15.09.2005, 23:04
Lokalizacja: Poręba :D

Post autor: Blue79 » 31.10.2005, 19:40

TIVNET wchłania MIRANET. Jest to juz pewne na 100%. Dzisiaj widziałęm jak wynoszono rzeczy w biora Miranetu i przewozono do Tivnetu. Slyszałem też ze ludzie z mira nie bedą mieli przez kilka dni neta ale ma to zostać szybko naprawione.
Ostatnio zmieniony 01.11.2005, 21:23 przez Blue79, łącznie zmieniany 1 raz.
"Życie nie składa się z oddychania, tylko z chwil, które zapierają dech w piersi."
Obrazek
Obrazek
Obrazek

uHaHanY
Sporadyczny bywalec
Sporadyczny bywalec
Posty: 78
Rejestracja: 13.10.2005, 18:44
Lokalizacja: Tu i Tam

Post autor: uHaHanY » 01.11.2005, 18:27

Wie ktos moze dokladnie kiedy ludzie bylego MIRANETU beda podlaczeni do TIVNETU :?: :?: :?:

Awatar użytkownika
gys0n
Moderator
Moderator
Posty: 858
Rejestracja: 22.09.2004, 21:43
Lokalizacja: Poręba
Kontakt:

Post autor: gys0n » 01.11.2005, 19:14

Ma to nastapic jutro najpozniej w czwartek..

Awatar użytkownika
Blue79
Regularny bywalec
Regularny bywalec
Posty: 352
Rejestracja: 15.09.2005, 23:04
Lokalizacja: Poręba :D

Post autor: Blue79 » 01.11.2005, 21:45

wie ktoś może czy teraz ci co przejdą do tivnetu z miranetu to będą korzystać z naszego łącza czy zostanie przyłączone łącze z miranetu :?: :?: :?: jak ktos wie to niech napisze
"Życie nie składa się z oddychania, tylko z chwil, które zapierają dech w piersi."
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Matt
Administrator
Administrator
Posty: 3416
Rejestracja: 31.05.2004, 13:40
Lokalizacja: Poręba
Kontakt:

Post autor: Matt » 01.11.2005, 22:51

Ludzie z Miranetu będą na łączu Tivnetu. Ludzie z Tivnetu tego nie odczują.
"Dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej nie mam pewności." - A. Einstein

<Gohan>
Sporadyczny bywalec
Sporadyczny bywalec
Posty: 57
Rejestracja: 16.10.2005, 17:16

Post autor: <Gohan> » 03.11.2005, 10:19

Juz sie chyba polaczylo bo o ile wiem to ludzie z Miranetu nie mieli przez jakis czas internetu wiec chyba cos zrobili
ChOĆ.ŻYc!e.c!ąŻy.a.pSyCh!kA S!AdA.N!E.MoGę.s!ę.pOdDać! tO~MoJa~zAsAdA!

Awatar użytkownika
cukiereczek_x
Regularny bywalec
Regularny bywalec
Posty: 299
Rejestracja: 20.08.2005, 21:00
Lokalizacja: Poręba

Post autor: cukiereczek_x » 03.11.2005, 16:03

Jakiś czas :?: :!: To był koszmar, przez 3 dni nie mieć neta :(
Ale juuż na szczęście jest wszystko OK ;)
Nie pójde do nieba, bo... mam lęk wysokości

Awatar użytkownika
Flap
Sporadyczny bywalec
Sporadyczny bywalec
Posty: 128
Rejestracja: 10.10.2005, 15:58
Lokalizacja: CitY CenTer

Post autor: Flap » 03.11.2005, 18:46

No necik juz jest u wszystkich chyba bo u mnie jest i powiem wam ze mnie zerwy braly jak przez tyle czasu nie bylo :? a teraz chodzi calkiem przyzwoicie i nie wiem czy nie lepiej troche niz wczesniej , jest gut narazie :wink:
Takich 3 jak nas 2 nie ma ANI JEDNEGO =]

uHaHanY
Sporadyczny bywalec
Sporadyczny bywalec
Posty: 78
Rejestracja: 13.10.2005, 18:44
Lokalizacja: Tu i Tam

Post autor: uHaHanY » 03.11.2005, 18:57

No takto jest jak czlowiek net ma non toper a nagle mu go zabieraja :( ciezka sprawa...
A co do tego czy lepiej chodzi to wielu ludzi ma podobne zdanie i chwali tego od swego poprzednika ale poczekamy zobaczymy...

<Gohan>
Sporadyczny bywalec
Sporadyczny bywalec
Posty: 57
Rejestracja: 16.10.2005, 17:16

Post autor: <Gohan> » 03.11.2005, 19:16

Z kad ja to znam jak ja nie mam neta przez 3 dni to jest masakra zeby chociaz gg bylo a tu nic to czlowieka chce normalnie poszarpac
ChOĆ.ŻYc!e.c!ąŻy.a.pSyCh!kA S!AdA.N!E.MoGę.s!ę.pOdDać! tO~MoJa~zAsAdA!

Awatar użytkownika
Matt
Administrator
Administrator
Posty: 3416
Rejestracja: 31.05.2004, 13:40
Lokalizacja: Poręba
Kontakt:

Post autor: Matt » 03.11.2005, 19:32

Jest już temat o uzależnieniu od netu - tam możecie pisać o tym jak bardzo wam go brakowało :idea:
"Dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej nie mam pewności." - A. Einstein

ODPOWIEDZ