Basen już czynny
Basen już czynny
Od 1 lipca czynny jest basen na terenie Miejskiego Ośrodka Rekreacyjno–Wypoczynkowego w Porębie.
Dorośli mogą korzystać z wieży do skoków 3- i 5- metrowej, a najmłodsze dzieci będą mogły korzystać z brodziku ze zjeżdżalnią. Nad bezpieczeństwem czuwają ratownicy WOPR–u.
Na miejscu można do dyspozycji są trzy boiska do piłki plażowej, kort tenisowy, kawiarnia (napoje zimne, gorące posiłki), przebieralni, toalet i natrysków. Basen czynny jest od godz. 10:00 do 18:00.
Bilety są w cenie 3 zł normalny i 2 zł ulgowy a w sobotę i niedzielę 3 zł bilet ulgowy i 4 zł bilet normalny.
Tygodniowy karnet dla młodzieży szkolnej kosztuje 10 zł a dla osób pozostałych 14 zł.
W poniedziałki młodzież szkolna i studenci mają wstęp wolny.
Na obiekcie Miejskiego Ośrodka Rekreacyjno–Wypoczynkowego w weekendy planowane są wieczorki taneczne i dyskoteki.
Włodzimierz Pucek
Dorośli mogą korzystać z wieży do skoków 3- i 5- metrowej, a najmłodsze dzieci będą mogły korzystać z brodziku ze zjeżdżalnią. Nad bezpieczeństwem czuwają ratownicy WOPR–u.
Na miejscu można do dyspozycji są trzy boiska do piłki plażowej, kort tenisowy, kawiarnia (napoje zimne, gorące posiłki), przebieralni, toalet i natrysków. Basen czynny jest od godz. 10:00 do 18:00.
Bilety są w cenie 3 zł normalny i 2 zł ulgowy a w sobotę i niedzielę 3 zł bilet ulgowy i 4 zł bilet normalny.
Tygodniowy karnet dla młodzieży szkolnej kosztuje 10 zł a dla osób pozostałych 14 zł.
W poniedziałki młodzież szkolna i studenci mają wstęp wolny.
Na obiekcie Miejskiego Ośrodka Rekreacyjno–Wypoczynkowego w weekendy planowane są wieczorki taneczne i dyskoteki.
Włodzimierz Pucek
Re: Basen już czynny
Proszę dokładnie obejrzeć basen, ponieważ przy brodziku nie ma już zjejżdżalni- została zdemontowana .
-
- Sporadyczny bywalec
Witam. No obejrzałem, nie ma zjeżdżalni
, pewnie zagrażała dzieciom.

Kortu też nie ma 

"Dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej nie mam pewności." - A. Einstein
się czepiacie...ważne,że są jakieś zmiany...ważne ,że coś się zmieniło i nikt nie będzie mógł zarzucić 'władzy',że nic nie robiła...
sztuczna inteligencja jest niczym przy prawdziwej głupocie...
A jestem ciekaw dlaczego "na basenie" można kupić piwo?
Z jednej strony zakazuje tego ustawa o wychowaniu w trzeźwości, a z drugiej najzwyczajniej mnie to wkurza.
Nie dość, że dzieciaki to widzę, to jeszcze podchmielenie kolesie wchodzą do wody.
Z jednej strony zakazuje tego ustawa o wychowaniu w trzeźwości, a z drugiej najzwyczajniej mnie to wkurza.
Nie dość, że dzieciaki to widzę, to jeszcze podchmielenie kolesie wchodzą do wody.
-----------------------------------------
Blokada kulturowa hamuje rozwój
Blokada kulturowa hamuje rozwój