macie zasięg w plus gsm?

Dowolne tematy dotyczące Poręby
Awatar użytkownika
xinoros
Sporadyczny bywalec
Sporadyczny bywalec
Posty: 193
Rejestracja: 03.09.2013, 18:42
Lokalizacja: Poręba

macie zasięg w plus gsm?

Post autor: xinoros » 15.12.2013, 09:01

Tak jak w temacie

ppp
Sporadyczny bywalec
Sporadyczny bywalec
Posty: 144
Rejestracja: 28.12.2004, 16:50

Re: macie zasięg w plus gsm?

Post autor: ppp » 15.12.2013, 11:27

Nie odpowiem Ci, bo nie mam plusa ale słyszałem, że plus redukuje ilość bts-ów. Tzn zamiast wielu starych, jest mniej nowych (nastawiają się na LTE). Niestety odbija się to na zasięgu.

Awatar użytkownika
Avalon
Regularny bywalec
Regularny bywalec
Posty: 345
Rejestracja: 26.10.2006, 17:53
Lokalizacja: Szerokość geograficzna: 50.4888 Długość geograficzna: 19.3482
Kontakt:

Re: macie zasięg w plus gsm?

Post autor: Avalon » 15.12.2013, 15:10

http://beta.btsearch.pl/ stacje bazowe w Porębie
http://www.plus.pl/indywidualna/pomoc/MapaZasiegu/ zasięg Plusa w Porębie
Masz problemy z zasięgiem, czy zmieniasz sieć? Jak zmieniasz, to najlepiej kupić starter i przekonać się jak z działaniem sieci.
Na początku była cisza, a wokół niej ciemność
Potem mrok przeszył okrzyk światła i powstał chaos
Gdy wypalił się jego ból, powstał Świat ...
MattRix

Awatar użytkownika
xinoros
Sporadyczny bywalec
Sporadyczny bywalec
Posty: 193
Rejestracja: 03.09.2013, 18:42
Lokalizacja: Poręba

Re: macie zasięg w plus gsm?

Post autor: xinoros » 15.12.2013, 16:49

Dzieki za info.

Awatar użytkownika
Matt
Administrator
Administrator
Posty: 3414
Rejestracja: 31.05.2004, 13:40
Lokalizacja: Poręba
Kontakt:

Re: macie zasięg w plus gsm?

Post autor: Matt » 16.12.2013, 17:37

U mnie też jest problem z Plusem :/
"Dwie rzeczy są nieskończone: Wszechświat i głupota ludzka. Co do tej pierwszej nie mam pewności." - A. Einstein

ODPOWIEDZ